1. Het is verplicht een handdoek te gebruiken bij het sporten. Ben je een handdoek vergeten, dan kun je er een huren bij de balie (€ 2,5/handdoek).

 

2. In de zaal is het verplicht schone binnenschoenen te dragen. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk je schoenen binnen te verwisselen.

 

3. GSM, graag zo weining mogelijk je gsm te gebruiken tijden de training. Dat wij zo doende goed de planning van de training kunnen volgen.

 

4. Jassen en tassen graag op de bank of aan de kapstok

 

5. Tijdens de training is het de bedoeling dat je de instructies volgt van de trainer. Heb je door een blessure(s) bepaalde bewegingsbeperkingen bespreek deze dan voor de training met de trainer. Hij/zij kan je alternatieve oefeningen bieden, zodat ook jij de training met een voldaan gevoel verlaat.

 

6. Je dient op tijd te zijn voor de training. Een volledige warming-up is belangrijk en voor je eigen veiligheid. Bij te laat komen kunnen we de training niet gaan verlengen. Omdat na u ook nog ander klanten staan te wachten op te trainen of voor een massage.

 

7. Na gebruik van toestel graag met uw handoek het toestel af te vegen

 

10. Sport and Wellness houdt zich het recht van lesroosterwijziging voor.

 

11. Elke training/massage gebeurt op afspraak!

 

12. Alle abonnement of lactaattesten dienen voor de training/test betaal te worden met bancontact of cash. Voor trainingsbegeleiding worden er facuren gemaakt.

 

13. Drank is verplicht in de zaal. Deze kan u zelf meebrengen of aankopen bij de trainer.

 

14. een training annuleren :  Annuleren van afspraken dienen minstens 24u op voorhand gemeld te worden, Anders bent u je afspraak kwijt.

 

15. Abonnementen kunnen op stop gezet worden voor een bepaalde periode bij ziekte of blessures. Ook hier is een doktersattest nodig, zo niet blijft het abonnement doorlopen.

 

Wij danken u voor de medewerking.

Veel sport plezier bij Sport and Wellness