1. Het is verplicht een handdoek te gebruiken bij het sporten. Ben je een handdoek vergeten, dan kun je er een huren bij de balie (€ 2,5/handdoek).

 

2. In de zaal is het verplicht schone binnenschoenen te dragen. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk je schoenen binnen te verwisselen.

 

3. Het gebruik of meebrengen van een mobiele telefoon is in de fitnesszaal niet toegestaan. Dit ivm mogelijke storing op de hartslagmeters. Is het om een bepaalde reden noodzakelijk bereikbaar te zijn, dan kun je dit best op voorhand melden bij de lesgever.

 

4. Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de zaal.

 

5. Tijdens de les is het de bedoeling dat je de instructies volgt van de instructeur. Heb je door een blessure(s) bepaalde bewegingsbeperkingen bespreek deze dan voor de les met de instructeur. Hij/zij kan je alternatieve oefeningen bieden, zodat ook jij de zaal met een voldaan gevoel verlaat.

 

6. Je dient op tijd te zijn voor de les. Een volledige warming-up is belangrijk en voor je eigen veiligheid.

 

7. Het is niet toegestaan de les vroegtijdig te verlaten. Een cooldown is belangrijk om de les mee af te sluiten.

 

8. Na de les dien je de toestellen schoon achter te laten. Je kan hiervoor gebruik maken van de papierrollen en waterspuiten met desinfectie middel.

 

9. Beschadigingen en/of misbruik van de toestellen worden verhaald op de deelnemer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en ongevallen.

 

10. Sport and Wellness houdt zich het recht van lesroosterwijziging voor.

 

11. Wilt u verzekerd zijn van een plek in de spinningles of circuittraining dan kunt u zich vanaf een week voor de les inschrijven.

 

12. 10-beurtenkaarten zijn maximum 6 maanden geldig. 20-beurtenkaarten zijn 1 jaar geldig. Daarna worden ze vernietigd.

 

13. Drank is verplicht in de zaal. Deze kan u zelf meebrengen of aankopen bij de trainer.

 

14. Persoonlijke training: afzeggingen van afspraken dienen minstens 24u op voorhand gemeld te worden, anders wordt er een beurt afgetrokken van de kaart. Dit geldt niet als u een geldig doktersattest kan voorleggen.

 

15. Abonnementen kunnen op stop gezet worden voor een bepaalde periode bij ziekte of blessures. Ook hier is een doktersattest nodig, zo niet blijft het abonnement doorlopen.

 

Wij danken u voor de medewerking.

Veel sport plezier bij Sport and Wellness

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.