Filter

Massages

Therapie Massages

Ontspannings Massages

Massages thuis

Sportmassages

Infraroodcabine

Massages

Uw professionele masseurs zijn Jeroen & Heidi.

 

Bij elke ontspannende massage kan u zelf uw tijd kiezen. U kan per 15 minuten (15 euro) bij vragen.

 

Bij klanten die specifieke klachten hebben, nemen we een korte test af waardoor we snel de probleemzone kunnen lokaliseren. Zo kunnen we tijdens de massage meer werken op deze zone's (bv. rug-, nek-, beenklachten).

 

Er kan bij elke massage geëiddigd worden met oorkaars, dit heeft een extra diepe ontspanning aan hooft en geest.

 

Maak uw keuze uit de volgende massages: Therapie, Ontspannende en Sportmassage.

 

Therapie Massages

Prijzen:

Trigger point massage 3x30' 'Voor €90

Limfedrinage 10 sessies van 60 'voor €500

Limfedrinage 1 sessie van 60' voor €60

Geblokeerde spieren 3x60' voor €135

Oorkaars 45' voor 45'

Oorkaars in therapie 6 sessies €180 (sessie +/-30')

Voetreflex

 

Voetreflexologie gaat uit van het gegeven dat de levensenergie in het lichaam langs bepaalde banen stroomt en via deze energetische verbinding lichaamsdelen en organen in functie beïnvloedt.  Bij gezonde mensen stroomt de levensenergie ongehinderd door deze banen en ontvangen alle lichaamsdelen evenveel energie. De gezondheid loopt gevaar als de energiestroom langere tijd gehinderd of tegengehouden wordt. Voetreflexologie kan dergelijke hinderpalen of blokkades oplossen en het inergetisch systeem weer in harmonie brengen.

 

Wij gaan als volgt te werk: In een kort gesprek zoeken we naar de blokkades en de pijnpunten. We starten met 3 behandelingen gespreid over 3 weken, omdat uw lichaam een aantal dagen herstel nodig heeft om de behandeling tot zijn volle recht te laten komen.  Daarna kan er gewerkt worden over een periode van een maand.

 

De voetreflexologie kan ook gegeven worden met de lavastenen. Dit is puur verwenerij voor de voeten.

 

€200,00 / 30 minuten / 10 behandelingen

€500,00 / 60 minuten / 10 behandelingen

€30,00 ​​​​​​​/ 30 minuten / ​​​​​​​1 behandeling

Trigger Point massage

 

Dit is een massage die gunstig effect heeft op het verbeteren van bindweefsel en spiercel. We gaan dus op zoek naar triggerpunten (spierknobbels). Want die zorgen voor minder doorbloeding / pijnlijke spieren. Spierspanning zorgt voor meer opstapeling van afvalstoffen zoals melkzuur. Wat natuurlijk niet bevorderlijk is voor de prestatie.

Spierknobbels ontstaan ​​door zware spierbelasting vooral bij atleten, zowel van laag naar hoog niveau. Maar ook bij niet-sporters ontstaan ​​knobbeltjes door zware beroep of stilstaand werk.

Triggerpoints zorgen ook voor spanningen in andere delen van het lichaam. Waar de structuur kan veranderen wat weer minder gunstig is op de functie van het lichaam.

Spierknobbels moeten dus uit de spier gemasseerd worden.

We beginnen met kort gesprek over uw klachten. Dan voer ik even een kleine test uit (kinesiologie of detox). 

Deze massage duren ongevreer 45' 

 

De behandeling is zeker niet zacht. Wij werken met stretch en druktechnieken om de pijn te gaan verminderen.

 

Na een behandeling zal de huid wat gevoeliger zijn en kan een dag later blauwe plekken optreden. Maar dit zijn allemaal normale verschijnselen die aangeven dat het bindweefsel en de spiercel zich aan het herstellen zijn . Ook meer energie na de behandeling is mogelijk, maar het is niet uitgesloten dat u eventueel lichte hoofdpijn heeft.

Welke klachten kunnen we behandelen:

 • hoofdpijn
 • Nek en schouder pijn
 • Lage rug pijn / geblokkeerde heupgewricht
 • Tendinitis (elleboog pijn)
 • Kuitpijn
 • Ontstekingen op spieren of pezen.
 • Overbelaste spieren
 • Verkrampte spieren
 • Pols en hand klachten

Wij behandelen klacht per klacht anders wordt het te pijnlijk. De behandeling bestaat uit 3 sessies op 12 dagen.

Lymfedrainage

 

Manuele Lymfedrainage wordt gedaan bij mensen die ophoping hebben van oedeem (vochtophoping) in verschillende ledematen, voeten, handen en gezicht. Deze methode van massage gaat als volgt: "drukfase" en een "drukloze fase". Zo zetten we de lymfevaatjes open net onder de huid. En kan het vocht weg via de lymfevaatjes.

Met lymfedrainage kunnen we afvalstoffen uit het weefsel verwijderen. Niet alle afvalstoffen kunnen door het bloed worden afgevoerd. Het grootste deel van eiwitten kan alleen door de lymfevaten afgevoerd worden. Als de eiwitpartikelen in het weefsel blijven zorgen, ontstaan ​​het voor aanzuiging van vocht waardoor oedeem ontstaat.

Lymfedrainage wordt toegepast, waar het lichaam problemen heeft met een overmaat aan afvalstoffen in het weefsel of met de afvoer van afvalstoffen. Bij een oedeem is zo'n afvalstof probleem duidelijk.

Maar ook (tijdelijk) grote productie van afvalstoffen kan oedeemachtige verschijnselen veroorzaken, zoals het verzwikken van een enkel, een grote kneuzing of zelfs een zware sportinspanning. Die zijn dus ook prima te behandelen met lymfedrainage.

 

Geblokkeerde spieren

 

Bent u iemand die steeds last heeft van spieren die verkrampen of blokkeren je spieren? Is dat nu in het rug, nek, schouders, armen, benen of voeten? Het speelt geen rol waar het zich bevindt, wij behandelen alle blokades. 

 

Bij deze massage voeren we eerst een kort gesprek over de klachten en symptomen. Vervolgens voeren wij een korte test uit om de plaats van de geblokkeerde en gespannen spieren te lokaliseren (kinesiologie/manual muscle testing of wel detoxmethode). Daarna beginnen we met de massage die steeds zacht begint en geleidelijk aan dieper in de spier werkt om die gespannen spieren volledig los te krijgen. Maar op 1 sessie van 60 'kunnen we dat niet volledig rond krijgen. Dus adviseren wij u in 3 sessies van 60 'te behandelen.

 

Op 3 sessies met een tussentijd van 4 tot 7 dagen kunnen we heel diep in de spier gaan en kunnen we alle knobbeltjes / blokkades loslaten. De doorstroom van energie gebeurt na enkele massages beter en beter en voelt steeds diepere ontspanning.

 

Tijdens deze massage werk ik hoofdzakelijk met mijn handen armen en ellebogen, maar bij sommige klachten is het ook nodig om warm te werken en hiervoor gebruiken we onze stenen, wondertool instrumenten.

Oorkaars

 

Oorkaars is een oeroude ritueel die van de Hopi-Indianen afkomstig is. De holle kaars werd gebruikt als zuivering en harmonisatie van energetische velden van het lichaam.

 

De oorkaars is gemaakt van katoenen linnen, en is gedrenkt in natuurlijk bijenwas in combinatie met een aantal kruiden. Deze kaars is hol en werkt in het oor als schouweffect, waardoor afvalstoffen uit het oor worden onttrokken, het heeft een ontspannen gevoel in het hoofd en helpt bij neus-keelaandoeningen en migraine.

 

Behandeling

Je wordt op je zijde geplaatst op de behandelingstafel, vooraleer we de kaars plaatsen gaan we starten met zeer lichte massage en masseren energetische punten van hoofd en oor. Daarna wordt de kaars op een veilige manier in brand gestoken en laten we rustig de kaars zijn werk doen. Jij voelt in het middenoor lichte trillingen en hoort een knisperend geluid van de kaars. De brandingsduur van één kaars is ongeveer 10-12’. Daarna beginnen we aan het andere oor. De duur van oorkaarsmassage is ongeveer 30’

 

Af te raden bij

Huidaandoeningen (eczeem)

Epilepsiepatiënten

geperforeerd trommelvlies.

Ontspannings Massages

Prijzen:

Duo-massage 90'- €145 / 120'- €195

ontspannende massage 75' €75 / 90' 90€

Gezicht 45' - €45

4 handen 60' - €60  

Ceramiec wonder 60' - €60

Hotstone 60' - €60 /90' 90 €

Voetreflex 60' - €60

Voetreflex 10 sessies €500

Rug 45' - €45 / 60' 60€

Gezicht 45' - €45  

Hotstone 60' - €60

 

Bij elk van deze massage kan je massage eindigen met oorkaars om nog tot een diepere ontspanning te komen. Er komt een meer kost bij van €10

Hot Stone Massages

 

Lavastenen of basaltstenen hebben als eigenschap warmte lang vast te houden. Een massage van het hele lichaam en het gezicht met verwarmde lavastenen zorgt voor een diepe ontspanning en een weldaad voor verkrampte, gespannen en stijve spieren. Bv. stress of door het sporten.

 

Door de stenen op bepaalde punten te leggen, voelt u de warmte in het lichaam dringen en zo komt u tot diepe ontspanning. Een ideale massage om tijdens de koude winterperiodes het lichaam terug op te warmen. Ondersteunt futloosheid en depressie.

Rug-, nek en schoudermassage

 

Dit is een massage die alle zintuigen laat mee genieten. De stress die voort komt uit onze prestatiegerichte leven bezorgen ons spanningen in het hoofd, hoofdpijn en migraine. Bij deze massage laten we alle spanningen wegvloeien en bezorgen we je een helder hoofd, vrij van stress.

Gezichts- en hoofdmassage

 

Dit is een massage die alle zintuigen laat meegenieten. De stress die voortkomt uit onze prestatiegericht leven bezorgt ons spanningen in het hoofd, hoofdpijn en migraine. Bij deze massage laten we alle spanningen wegvloeien en bezorgen we u een helder hoofd, vrij van stress.

Duo massage

 

Ontspannende massage voor 2 personen. Om even al de stress en zorgen te vergeten en te dromen samen met uw partner, vriend of vriendin.

 

Heidi en Jeroen geven jullie de liefdevolle duomassage en jullie zullen de energie voelen instromen in het lichaam. Na de massage kunnen jullie nog even nagenieten met een verfrissend drankje.

Lichaamsmassage

 

Dit is een massage om alle spanningen, stress en emotionele delen los te maken en uit het lichaam te laten verdwijnen en te vervangen door nieuwe energie. Het hele lichaam wordt gemasseerd om volledig tot rust te komen.

 

Deze massage is eveneens bestemd voor iedereen die gewoon wil genieten van een heerlijke massage.

Ceramic wonder tool

 

Ceramic wondertool is een nieuwe tool in de massage. Dit is een voorwerp gemaakt van natuurlijk klei en glazuur, keramiek, waardoor het tool de gewenste temperatuur lang vasthoudt. Ceramic Wondertool kan zowel koud als warm gebruikt worden, afhankelijk van de gewenste behandeling.

 

Warm kan het gebruikt worden voor gespannen spieren, vooral voor sporters of mensen met veel stress. Door de warmte zullen de spieren sneller tot ontspanning komen.

 

Koud is het dan effectief bij gespannen of ontstoken weefsel. Hierbij worden de afvalstoffen en vocht afgedreven. Het versterkt ook het immuunsysteem.

 

Met ceramic wondertool kan het hele lichaam gemasseerd worden. Ook kan het gebruikt worden bij de gewone lichaamsmassag in geval van gespannen spieren. Door het gebruik van deze tool kunnen we op korte tijd effectief gaan masseren op de probleemzone.

4 handenmassage

 

Hier wordt gewerkt met twee masseurs. 4 Handen brengen alle spieren in het lichaam tot ontspanning. Deze massage geeft een zeer aangenaam gevoel omdat het masseren symmetrisch over het ganse lichaam gebeurt.

 

Dit is pure ontspanning voor lichaam en geest. Door de combinatie van twee masseurs die volledig op elkaar zijn ingespeeld ontstaat een zeer gebalanseerde massage, zowel op fysiek als energetische vlak. Rug, benen en armen worden gelijktijdig gemasseerd door de masseurs terwijl u in een steeds diepere ontspanning weg zakt.

 

U kunt alleen nog maar ervaren wat echte ontspanning is.

Voet- en beenmassage

 

Is een zeer geschikte massage voor mensen die een beroep uitoefenen waarbij men langt tijd recht staat of voor mensen die last hebben van zware benen. Door deze massage krijgen de benen een betere doorbloeding en alle toxines die zich opstapelen in de lymfekanalen en vaten worden afgevoerd.

 

Na deze massage voelen de benen ontspannend en licht aan. Het is dan ook aan te raden regelmatig de benen en de voeten te laten masseren.

Cuppingmassage

 

In opbouw..

Massages thuis

Wij komen ook aan huis voor massage. Indien u niet weg kan door Een drukke baan en eventuweel kinderen. Maar je wilde toch Genieten van ontspanning dat kan voortaan bij u thuis. 

Wij geven massages van 60 'Tot 120'

Wij geven de volgende massages aan huis:

rug / nek / Gezicht / been / voet, Lichaam massage,

Voetreflexzone-massage

Lymfedrinage

Wij brengen zelf onze tafel, olie, handoeken mee. Jij Zorgt voor warme Ruimte. 

Prijs voor per masseren € 1 per minuut afhankelijk van u Tijd.

Extra Vaste Kosten vervoer 

Binnen BREDENE € 2

Buiten BREDENE € 8

Sportmassages

Prijzen:

Topsportmassage 60 ' €60 / 90'  €90

Deep tissu massage 3 sessies van 30' Voor €90

Limfedrinage 10 sessies van 60' voor €500

Limfedrinage 1 sessies van 60' voor €60

Topsportmassage

 

Dit is een zeer goede massage na een training of wedstrijd. Het zorgt voor een beter herstel van spier en lichaam.

De oorzaak van spierpijn kan gaan van overbelasting naar ophoping van toxines zoals melkzuur tot haarscheurtjes, littekens en knopen door de omringde weefsels. Te stijve of strakke spieren kunnen leiden tot blessures. Regelmatige sportmassages zullen niet alleen uw spieren soepel houden, maar ook de bloedtoevoer verbeteren, Lymfedrainage zal de afvoer van melkzuur verbeteren.

Een regelmatige massage is een goede aanvulling op fysieke beweging. Het houdt sporters fysiek en mentaal gezond. Hun prestaties worden beter doordat de spieren flexibeler worden en ze ondervinden minder nadelige gevolgen van trainingen zoals stijfheid en spierpijn. Ook vermindert het de angst en houdt het de sporter alert en rustig. Sporters die regelmatig komen voor een massage zullen merken dat hun kracht, snelheid en flexibiliteit toenemen en zullen sneller herstellen.

 

Deep tissu massage

 

Dit is een massage die gunstig effect heeft op verbeteren van bindweefsel en spiercel. We gaan dus op zoek naar triggerpoints (spierknobbels).  Want die zorgen voor minder doorbloeding/pijnlijke spieren. Spierspanning zorgt voor meer opstapeling van afvalstoffen zoals melkzuur. Wat natuurlijk niet bevorderlijk is voor de prestatie.

Spierknobbels ontstaan door zware spierbelasting vooral bij sporters, zowel van laag tot hoog niveau Maar ook bij niet sporters ontstaan knobbeltjes door zwaar beroep of stilstaand werk.

Triggerpoints zorgen ook voor spanningen in andere delen van het lichaam. Waardoor de structuur kan veranderen wat weer minder gunstig is op de functie van het lichaam.

Spierknobbels moeten dus uit de spier gemasseerd worden.

We beginnen met kort gesprek over uw klachten.  Zo kunnen we op zoek gaan naar die spierknobbels, zowel oppervlakkig als diepliggend in de spierbundel. Deze massage mag niet langer duren dan 30’ à 45’ want die knobbeltjes uit de spier halen is zeer pijnlijk!

Na een behandeling zal de huid wat gevoeliger zijn en kunnen eventueel een dag later blauwe plekken optreden . Maar dit zijn allemaal normale verschijnselen die aangeven dat het bindweefsel en de spiercel zich aan het herstellen zijn. Ook meer energie na de behandeling is mogelijk, maar het is niet uitgesloten dat u eventueel lichte hoofdpijn hebt.

Welke klachten kunnen we behandelen:

 • Hoofdpijn
 • Nek en schouder pijn
 • Lage rug pijn/geblokkeerde heup gewricht
 • Tendinitis (elleboog pijn)
 • Kuitpijn
 • Ontstekingen op spieren of pezen.
 • Overbelaste spieren
 • Verkrampte spieren
 • Pols en hand klachten

We behandelen klacht per klacht anders wordt het te pijnlijk. De behandeling bestaat uit 3 sessie op 12 dagen.

Lymfedrainage

 

Manuele Lymfedrainage wordt gedaan bij mensen die ophoping hebben van oedeem (vochtophoping) in verschillende ledematen, voeten, handen en gezicht. Deze methode van massage gaat als volgt: "drukfase" en een "drukloze fase".  Zo zetten we de lymfevaatjes open net onder de huid. En kan het vocht weg via de lymfevaatjes.

Met lymfedrainage kunnen we afvalstoffen uit het weefsel verwijderen.  Niet alle afvalstoffen kunnen door het bloed worden afgevoerd.  Het grootste gedeelte eiwitten kan alleen maar door de lymfevaten afgevoerd worden. Als de eiwitdeeltjes in het weefsel blijven zorgen die voor aanzuiging van vocht waardoor oedeem ontstaat.

Lymfedrainage wordt toegepast, daar waar het lichaam problemen heeft met een overmaat aan afvalstoffen in het weefsel of met de afvoer van afvalstoffen. Bij een oedeem is zo'n afvalstoffenprobleem evident.

Maar ook (tijdelijk) grote productie van afvalstoffen kan oedeem-achtige verschijnselen veroorzaken, zoals het verzwikken van een enkel, een flinke kneuzing of zelfs een zware sportinspanning. Die zijn dus ook prima te behandelen met lymfedrainage.

 

Infraroodcabine

Prijzen:

1 sessie €10 

2 peronnen €15

5 beurten kaart €55

Infroodcabine is een ideaal instrument om het lichaam terug te opwarmen bv. na een training buiten in het koude weer of regen.

 

Maar is ook zeer goed om het herstel te gaan bevorderen na zware trainingen of wedstrijden.

De infraroodstralen gaan diep in het lichaam tot in de cellen van de spieren. Na één sessie al van 35' kan er echter al meer dan de helft van de melkzuur worden afgevoerd (afhankelijk van atleet naar atleet).

Ook de microtrauma die je oploopt tijdens zware trainingen gaan sneller herstellen.

 

In zware trainingperiodes kan de infraroodcabine ook gebruikt worden als extra training. Maar dan onder lichte vom. Om dat voor korte periode de hartslag stijgt en longvolume toe neem door de opwarming onderhuids.

 

Wij zelf gebruiken de cabine zeer intensief met zeer goed resultaat.

 

Ook gebruiken wij de cabine om spierknobbels los te gaan maken bv bij een trigger massage. Door de stralingen gaat de spier opwarmen en wordt hij soepel, zo komt de knobbels los en kunnen we gemakkelijker masseren en ze er uit halen en doet dit veel minder pijn.