Filter

 Personal Trainer

 Werking

 Prijzen

Personal Trainer

Ik heb meer dan 13 jaar ervaring als personal coach, (fitness) en competitie trainer duursport. 25 jaar ervaring als subtop atleet 1995-2019, van korte tot lange afstand. Mijn ervaring is uitgegroeid tot alle leeftijdscatogorieën. Mijn trainingen zijn vooral gericht per individueel.  Twee identieke vormen van training kom je bij mij dus niet tegen. Elk individu is verschillend en krijgt van mij een aangepast schema.

Werking

Na een kort intake gesprek en te weten waar u naartoe wilt werken, en het meten van lichaamssamenstelling  via een huidplooimeting. Die wij bijhouden in data en elke meting vergelijken.

 

Eerst gaan we de uithouding gaan verbeteren want dat is het fundament van gezondheid en conditie, voor de verdere trainingen. Heel geleidelijk aan komen ook meer kracht uithoudingsoefeningen, kracht/snelkracht en maximale kracht er bij. Om de spieren te versterken en op te bouwen. Om op goede manier te kunnen afslanken of bij te komen in spiermassa.

 

Natuurlijk heeft elk doel zijn specifiek trainingen. En is het logisch dat iemand die komt voor afslankprogramma vooral bezig zijn met uithouding en kracht uithouding en dus met lichtere gewichten werken met veel herhalingen. En iemand die komt voor spiermassa opbouw zal eerder submaximale trainen en zal zware gewichten gebruiken bijvoorbeeld 80% van zijn 1RM en zal dus minder herhalingen krijgen om vlotter spier opbouwen te genereren.

 

Voor elke klant houden we een specifiek trainingsplan bij.

 

Wie begeleiden we allemaal:

  • afslanken.

  • Opbouw spiermassa

  • leren lopen en specifiek loopuithouding verbeteren

  • Oudere personen.

Prijzen zien ga terug naar boven

Personal Training 

Prijzen

Maandkaarten:

8 Trainingen (2x per week)  €200

12 Trainingen (3x per week) €300

16 Trainingen (4x per week) €400

20 Trainingen (5x per week) €500

(Komt neer €25 per les)

3 Maandkaarten:

24 Trainingen -5% (2x per week) €570

36 Trainingen  - 8% (3x per week) €828

48 Trainingen -10% (4x per week) €1080

60 Traingen  -10% (5x per week) €1350

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.