Filter

 Personal Trainer

 Werking

 Prijzen

Personal Trainer

Na een kort gesprek waarin we uw persoonlijke doelstellingen bespreken, gaan we van start in onze fitnessruimte. Het programma wordt gemaakt op uw maat en volgens de dagelijkse behoefte. Uw persoonlijke trainer begeleidt jou met de oefeningen zodat u deze correct uitvoert. Dank zij deze goede oefeningen en training zal u al snel resultaat zien en voelen. Elke sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Om een optimaal resultaat te bekomen raden wij u aan om minimaal 3 x per week langs te komen om te sporten. Elke training gebeurt na afspraak.

 

Wie begeleiden we allemaal:

  • Mensen die willen afslanken.

  • Mensen die willen in spiermassa bijkomen.

  • Mensen die willen hun loopprestatie verbeteren.

  • Mensen die willen beter en sneller fietsen.

  • Oudere personen. 

Werking

Naast alle kennis over training van atleten/recreanten heb ik ook heel wat persoonlijke ervaring als fitnesstrainer. In 2006 begon ik als spinninginstructor waarbij ik in tal van fitnesscentra les gaf. Daarna groeide ik door tot fitnessinstructor en enkele jaren later werd ik personal coach. En dus nu geef ik al enkele jaren les en training in mijn eigen centrum waar we werken met zowel jonge als oudere mensen. Mijn trainingen zijn vooral gericht op het individueel niveau en kunnen.  Twee dezelfde vormen van training kom je bij mij dus niet tegen. Ik werk niet met circuittraining waarbij alle oefeningen gelijk zijn voor iedereen en de ene oefening te licht uitvalt en een andere oefening te zwaar blijkt. Elk individu is verschillend en krijgt van ons een aangepast schema.

 

De oefeningen zijn echt goed uitgekozen en doelgericht.

Wij werken vooral met losse gewichten zoals halters waar we de gewichten goed kunnen aanpassen.  We kunnen daar kracht mee trainen maar ook de uithouding van de spier mee verbeteren. Grondoefeningen zijn dan meer geschikt om stabiliteit in de romp te krijgen en de machine-oefeningen trainen de grotere spieren.

 

Ook uithouding is voor mij heel belangrijk want alles begint met een goede uithouding.  Dit is dan ook het fundament van uw trainingsopbouw.  Uithouding kunnen we trainen met de loopband, de roeier of de fiets, maar we kunnen uithouding ook trainen door met zeer lichte gewichten te werken met veel herhalingen en oefeningen waar we veel spieren aanspreken.

 

Ondertussen heb ik als atleet en trainer heel wat ervaring met diverse oefeningen.  Oefeningen die ik zelf heb samengesteld die zoveel mogelijk spieren aanspreken en uw conditie verbeteren.

 

Ook lenigheidsoefeningen komen in mijn trainingen aan bod.

 

De zaal is zeker niet groot maar dit hoeft ook niet om een goede work-out te hebben. Het is de bedoeling om gezonder en op een efficiënte manier te trainen. Ik ben als trainer ook zeer rustig (zie foto’s) en ik kan op de juiste manier motiveren.

Personal Trainer

Prijzen personal coaching / vermogenfiets

1 trainingsles/uur

€40

1 maandabonnement

€250

3 maandenabonnement

€750

6 maandenabonnement

€1500

Jaarabonnement

€3000

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.