Filter

 Personal Trainer

 Werking

 Prijzen

Personal Trainer

 

Ik begon in 2006 als spinninginstructor waarbij ik in tal van fitnesscentra les gaf. Daarna groeide ik door tot fitnessinstructor en enkele jaren later werd ik personal coach 2009. En dus nu geef ik al bijna 10 jaar les en training in mijn eigen centrum waar we werken met zowel jonge als oudere mensen. Mijn trainingen zijn vooral gericht per individueel.  Twee dezelfde vormen van training kom je bij mij dus niet tegen. Ik werk niet met circuittraining waarbij alle oefeningen gelijk zijn voor iedereen en de ene oefening te licht uitvalt en een andere oefening te zwaar. Elk individu is verschillend en krijgt van ons een aangepast schema.

Werking

Na een kort intake gesprek en te weten waar u naartoe wilt werken, en het meten van lichaamssamenstelling via een huidplooi meting. Die wij bijhouden in data en elke meting vergelijken.

 

Vooreerst we starten met de trainingen voeren wij eerst wat testen uit op basis van uithouding en kracht en krachtuithouding. Hoeveel kracht heb in je benen, romp en armen en hoe lang kan jij dit volhouden. Aan de hand van de testen, gaan we in de 2de training van start met de trainingsopbouw.

 

Eerst gaan we de uithouding gaan verbeteren want dat is het fundament van gezondheid en conditie, voor de verdere trainingen. Heel geleidelijk aan komen ook meer krachtuithoudingsoefeningen, kracht/snelkracht en maximale kracht er bij. Om de spieren te gaan opbouwen. En op deze manier te kunnen afslanken of bij te komen in spiermassa.

 

Natuurlijk heeft elk doel zijn specifiek trainingen. En is het logisch dat iemand die komt voor afslankprogramma vooral bezig zijn met uithouding en kracht uithouding en dus met lichtere gewichten werken met veel herhalingen. En iemand die komt voor spiermassa opbouw zal eerder submaximale trainen en zal zware gewichten gebruiken bijvoorbeeld 80% van zijn 1RM en zal dus minder herhalingen krijgen om vlotter spier opbouwen te genereren.

 

Elke training wordt dus op maat gemaakt van jouw kunnen en passen we aan als er iets niet lukt. Alle trainingen worden genoteerd op schema en bijgehouden in jouw dossier. Om zo geleidelijk aan de trainingen te kunnen uitbouwen. De hele training door begeleiden ik jouw en tonen we elke oefening voor en stuur ik bij waar nodig is.

 

Wie begeleiden we allemaal:

  • afslanken.

  • Opbouw spiermassa

  • leren lopen en specifiek loopuithouding verbeteren

  • Oudere personen.

Prijzen zien ga terug naar boven

Personal Trainer

Prijzen personal coaching

1 trainingsles/uur

€ 30

1 maandabonnement

€ 200

3 maandenabonnement

€ 580

6 maandenabonnement

€ 1100

Jaarabonnement

€ 2100

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.